fredag 1 januari 2010

Nytt decenium, 2010

Om man läser olika bloggar, som jag gör, så är det vanligt att man har en summering av den tiden som gått. Jag själv är nog lite dålig på det, så det blir en framåtblick istället.

Först vill jag länka till Seveds blogg, som skriver om varför man ska rösta på Folkpartiet i höst. Sedan vill jag försöka skriva hur jag tror att det närmaste året kommer att bli. Vill ni hänga med?

Jag kommer att fram till valet fortsätta med mina uppdrag inom kommunen och med mitt arbete på Vretagymnasiet. Jag kommer under sommaren åka till Visby (Almedalsveckan) och till Tyresö (till min äldsta dotter) och resten av sommarlovet tillbringas hemma i Linköping.

Under hösten sker ett intensivt arbete i samband med valet och jag tror självklart att vi kommer att vinna. Både riks, landsting och kommun kommer att ha borgerlig majoritet. Och Folkpartiet kommer att bli det största borgerliga partiet... självklart!

Efter valet sker alltid vissa förändringar när det gäller uppdrag men jag hoppas att jag under vintern 2010 kommer att få de uppdrag som passar mig och att Folkpartiet kommer att få nytta av mina kunskaper.

När det gäller familjen så hoppas jag att våra fyra barn och fem barnbarn kommer att få ett bra år. Jag önskar också att alla mina vänner och kollegor kommer att få njuta av detta år och att det inte händer något allvarligt under 2010.

Jag hoppas att mitt fadderbarn får en bra start på det nya året och att han får fortsätta gå i skola. Jag hoppas att mitt fd. fadderbarn nu har fått jobb och kanske skaffat sig familj. Om du vill bli fadder så gå in på PLAN.

Jag kommer att fortsätta arbeta med min valplattform; familj, skola, landsbygd och demokrati. Det är för mig viktiga områden och dessa kommer att ligga som grund när jag skriver på min blogg eller skriver artiklar till tidningar.
Jag kommer att fortsätta finnas på Facebook och det ska bli jättekul att träffa alla mina folkpartistvänner på riksmötet i vår.

Jag hoppas att du, som läser denna blogg, också ser med tillförsikt på det nya året. Får önska dig och de dina en god fortsättning/Kram Carina

Inga kommentarer: