lördag 29 september 2012

Lördag den 29 september

I dag skulle Folkpartiet haft torgbord, men regnet gjorde att vi ställde in det. Så något foto från det tillfälle blir det inte!

Men ni ska få två andra foto från de aktiviteter jag var på eftermiddagen. Dels Kvinnojouren Ellinor som fyllde 30 år dels Emilia som tagit studenten.


Anne-Marie Elmqvist berättar om jourens första år.

Och i samband med det, eftersom det var några damer till som hjälpte till med historian, så tänkte jag: Jag frågar om de kände mamma. Och jag är glad för att jag gjorde det för nu har jag fått mycket mer information om både mamma och pappa, Margit och C-G Lürén.
De visste mycket väl vem mamma var och den kvinnan som jag satt mig bredvid, vid fikapausen, var också den person som jag tror kände min mamma bäst. Och hon hade även träffat pappa som hjälpte till att skjutsa dem vid behov. Vilken härlig känsla att få prata med personer som kände mina föräldrar!                        Detta är Emilia som idag tog studenten...ja, man kan göra det i september också.
Som denna tjej har kämpat med sin reumatism och sin gymnasieskolgång! Mycket imponerad och jag är      glad att jag fick tillfälle att hjälpa henne lite med Matte B.
Här tackar hon av två personer som betytt mycket för henne, två damer från två olika skolor, och som har förstått att Emilia inte kan plugga i samma tempo som alla andra elever. Tur att dessa personer finns som kan hjälpa våra ungdomar och ett stort lycka till Emilia!

Trevlig helg/Carina

Inga kommentarer: