lördag 14 augusti 2010

Nu är det äntligen dags
Invigning från 2002 och jag var då valledare så jag fick klippa bandet!

Till höger om mig står Karin Granbom Ellison och han som klappar händerna - är dagens valedar; Daniel Ny2010: Valstugan är nu på plats och idag är det invigning. Känns jättebra att det nu efter en lång förberedelsetid äntligen är dags. Återkommer med foto från årets placering av stuga och invigning!

Mina kollegor på jobbet också har märkt att valrörlelsen har startat---Carina, du är i tidningen igen...du syns mycket i pressen nu...hur tror du det går i valet.....Jag njuter!

Detta att synas i media och på gator och torg kan vara jobbigt...och roligt. Jag är mycket tacksam för det stöd som jag får både hemma och från jobbet. För utan det stödet blir det jobbigt.

Det är tufft i dessa tider, då alla fritidspolitiker vill synas, och det gäller att ha balans på sin egen tillvaro och fråga sig varför man gör detta. Annars drunknar man i alla intryck och att alla rycker och drar i en.

Det är också viktigt att man stöttar varandra inom partiet och ställer upp för varandra, trots personvalskampanjer, och att man hittar de personer som man känner att man kan samarbeta med. Att ge varandra energi - det tycker jag vi är bra på!

Detta är nu min andra "riktiga" valrörelse. Var med även 2002, stod som nr 8 på
KF-listan, men jag hade ingen egen personvalskampanj.
Förra valet, 2006, då var jag valledare och hamnade dessutom som nr 2 på KF-listan och bedrev egen kampanj.

I år, med en större erfarenhet, så känner jag mig tryggare. Har blivit mer känd i media, tack vare bloggen men också genom mina uppdrag. Och jag tycker fortfarande att det är kul!

Så häng med nu på min valrörelse/Carina

Inga kommentarer: