onsdag 18 augusti 2010

Påhopp från Emil Broberg

När Emil påpekade för mig på gårdagens kommunstyrelse att han inte gillade att jag nämnde att han hade barn....så erbjöd jag mig att ta bort just de orden. Och det har jag gjort!

Men inte trodde jag att han själv skulle ta upp det på sin blogg!

/Carina

2 kommentarer:

Emil sa...

Det är uppenbart att folkpartister runt om i landet använder sig av mycket märkliga knep för att debattera friskolor. Ett har varit att t.ex. misstänkliggöra Lars Ohly för att hans myndiga son går i en friskola. Det har ju inte någonting med saken att göra. Boberg gjorde detsamma på denna blogg och argumentarade även mot mig men genom att på något märkligt sätt blanda in mina barn. Det är inte ok enligt min mening utan ett uttryck för inslag av negativt kampanjarbete. Det jag skriver är att det är välkommet om Boberg kommer med arguenation i sak. Då kanske det kan bli spännande. Dock har ju detta inte presenterats ännu.

cb sa...

Hej Emil
Du har nu fått svar på din kommentar på mitt förra inlägg och du får nu ett andra svar på detta inlägg.
Resten får vi ta på torget!

Om du vill fortsätta diskutera din partiledare och hans son, som nog var omyndig när han började gymnasiet, så är det upp till dig. Jag har inga problem med att han fick använda sin valfrihet!

Jag har strukit texten om dina barn, fanns i bloggosfären ca 7 timmar, men du har nu permanentat detta genom att själv ta upp det....igen!

Vi syns på torget/Carina