lördag 22 januari 2011

Jag har en namne

Min namne arbetar på en förskola i Vidingsjöområdet och har nu under 8 år stått ut med att hon får min e-post (+spam)! Jag är henne ett stort tack skyldig för hon är så duktig att skicka min post vidare.

Jag har träffat henne, men första gången jag pratade med henne var på telefon. Det var när jag förstod att jag hade en namne - när jag blev fritidspolitiker 2002 - som jag blev varse detta. Men hon kände till mig innan!
Hon har nämligen fått ta del av mina elevers önskemål om ledig dag - men jag tror inte de lyckades.

När jag nu får några år sedan var på kommunens 25-årsmiddag så var Carina Boberg en av dem som skulle tackas av. Och det var bara en tillfällighet som jag förstod att vi var på samma fest - efter mitt namn stod det nämligen partibeteckningen och det hade inte de andra politikerna! Och då var det bara att leta rätt på henne....

Jag har sedan dess varit ute på hennes förskola och hälsat på och har regelbunden mailkontakt med henne. Speciellt nu när jag blivit kommunalråd så hon inte blir överbelastad av mina mail.
Och jag har även bjudit ner henne till Stadshuset - för när jag var på hennes arbetsplats så visste alla redan att jag skulle komma....så min presentation gjorde ingen förvånad.

Men vilken lycka det skulle vara om hon går till receptionen och säger "Hej, jag heter Carina Boberg och jag vill träffa Carina Boberg".

Min mailadress är carina.e.boberg@linkoping.se - har blivit riktig duktig att betona E:t! Och vad står det för....jag har namnsdag på julafton......

/Carina E Boberg

onsdag 19 januari 2011

Grattis Linköping!

Linköpings Universitet är godkänd för dagens lärarutbildning - bra jobbat!

Dessutom 14 nya yrkesutbildningar i Östergötland . Kan det bli bättre?

Annars försöker jag, fortfarande, komma in i mina nya uppdrag! Ska bli duktigare att skriva men idag får ni nöja er med en länk till denna blogg:
Vretagymnasiet har elever i Mozambique - läs bloggen och följ deras resa. Tyvärr har de problem att lägga in bilder men man kan följa deras vardag