söndag 19 augusti 2012

Annorlunda vecka

Denna vecka som varit var min andra vecka efter semestern blev lite annorlunda.
Det var skönt med en mjukstart, första veckan, då jag hann med en hel del mail och andra småsaker som måste göras inför hösten och inför min operation.

Hela måndagen och halva tisdagen var vanlig arbetsdag. Men tisdag eftermiddag var jag på Medicinsk Centrum och fick hjälp med mitt knä, den inre menisken var skadad och är nu åtgärdad.

Så hela onsdagen, torsdagen och halva fredagen var jag hemma och tog hand om mig själv. Det kändes bra att kunna ta de lugnt och komma ifatt allt som hände under tisdagen, för förmiddagen var intensiv också.

I morgon är det vanlig arbetsdag med möten hela dagen och kvällen. Men med lite stöd av en krycka (användes bara vid behov!) och utnyttja hissen när det går så kommer det snart att rulla på som vanligt....men det går nog lite saktare med förflyttningen ett tag till.

Men jag är duktig på att följa sjukgymnastens råd och kan nog idag skippa värktabletterna helt, så det finns hopp även för mig...om jag inte går och stukar den andra foten också....

För att krångla till det ytterligare i mitt liv så missade jag nämligen det sista trappsteget i stadshuset precis en vecka innan operationen.
Jag klarade vänster knä men inte vänster fot (och en smäll på höger knä): Så nu är foten lindad, ordentlig stukning, men jag hade verkligen tur som klarade vänster knät helt.

Men, som min äldsta dotter sa, det är typiskt dig mamma!

Så jag ska nog träna alla muskler nu under hösten, både knä- och fotmuskler...och höft.......

Sköt om er och stå stadigt på båda fötterna/Carina