söndag 13 maj 2012

Min vecka 19 som var fylld med möten

Vilken intressant vecka - förutom de "vanliga mötena" - så har jag haft lunch med Andrew Wingate (Leichesterdialogen) och  haft Open Space med vår dialogsgrupp som nu har fått namnet Dialog Linköping. Kommer mer om den gruppen senare, vi behöver samla ihop alla våra tankar lite först. Men det är ett interkulturellt och interreligiöst råd med Leichesterdialogen som grund.

Vidare har jag varit i Norrköping för fortsatt arbete med den regionala kulturplanen och samma dag middag/möte om näringslivet i länet, då på slottet!

Har även haft lunch med byggfonden (ALG), hoppat in som ersättare på Industrikompetens stämma (i Mjölby) och hoppat in som ersättare i Stadshuset, Öppet hus för åk 8.

I slutet på veckan så var jag på besök på Rationell IT, lärlingsföretag, haft Arbetsmarknads- och Näringslivsråd med ett studiebesök på Mjärdevi Science Park och i går firade jag en fd arbetskompis som fyllde 50 år - i hennes underbara sommarstuga (synd på vädret bara).

Idag blir det kolonistugan! Har bokat in sonen för att hjälpa mig - är just nu lite handikappad med mitt knä. Perfekt avslut på en intressant vecka!

/Carina