lördag 15 juni 2013

Arash är död

Under torsdagen fick många av oss detta tragiska besked, en del redan på natten och en del av oss på morgonen.
Oavsett när vi fick beskedet så var det med bestörtning vi mottog detta. För Arash betydde så mycket för så många personer, både vuxna och ungdomar.
Men speciellt våra ungdomar och då särskilt i Skäggetorp. Han var en röst för ungdomen.

Jag vill i detta inlägg lägga in de ord som fanns under dagen på Facebook, detta är mitt sätt att hedra Arash.Våran käre eldsjäl Arash Ungdomssamordnare Linköping har avlidit. Det smärtar mig oerhört och frågar mig VARFÖR när man har hittat sitt liv som man vill leva VARFÖR har du gått ifrån oss min käre vän. Idag är vi här och imorgon är vi borta VARFÖR.
Du gav oss livsgnistan som du själv fann i dig själv.

Vila i frid broder Arash Ungdomssamordnare Linköping Hatten av för dig♥ love

Ibland undrar man hur gud tänker. Varför tar han de vänner som står en närmast. Varför tar han inte de man hatar. Varför tar han de som berört en så djupt.
Varför tar han en pappa till 3 barn . Varför tar han en av min 2 riktiga vänner....
Varför får jag inte leva med lyckan av framgångar utan att något sådant ska ske.
Varför, jag bara undrar varför.

En människa som förändrat sitt liv så stort som gjort förändringar hos många så fort, som skapat glöd och mod hos unga som skapat lugn och ro bland ungdommarna.
Det här är en dag som blir tuff att gå vidare från, det är inget vanligt hej då vi hörs sen eller God natt vi ses imorgon. Detta är ett farväl min vänn tills vi ses i himelen.

Mitt hjärta blöder och mina tår riner längs mina kinder. Spelar ingen roll vad jag gör det är och kommer förbli bara minnen.
Väck mig imorgon snälla säg att det är en dröm, väck mig imorgon snälla och säg att min bästa vänn ej ligger till söms.

Det tog slut så fort, jag han inte äns säga, JAG ÄLSKAR DIG och nu sitter jag i en lägenhet med ett kort.
Ser på dig och mig le mot kameran och blicka mot framgångar vi lyckades med, att vi blev de champion vi sa vi skulle bli.
Vi blev det som vårt hjärta slog för du för ungdomen jag för sporten men sida vid sida tog vi os mot toppen.
Tack min vänn för kärleken och orden, mitt hjärta och mina tankar går till familjen och de berörde och vill att ni ska veta att jag finns här för er och känn aldrig att ni kommer störa.

R.I.P ArashVisa mer— med Arash Ungdomssamordnare Linköping

Hans liv har inte slutat , Hans resa har bara börjat vi lever många liv.
Och det på jorden är bara ett Tänk att han vilar från sorger och tårar. På en plats där han fyllde av värme och trygghet alla
Där man inte räknar dagar eller år .
Tänk... hur han önskade att alla vi kunde hålla ihop förbättra allt i vårt samhälle att inget utom sorg kan dö.

Och tänk att Arashs tankar levande vårt samhälle hjärta på dem han vidrört
För ingenting han älskat kan någonsin gå förlorat
Och han var oändligt älskad! Av alla nära o kära

Vad tjänar det till att gråta men sorgen känns så svår

Hans var en sann människa som arbete med ungdomar i stadsdelen i Skäggetorp i Linköping har uppmärksammats såväl av svensk som utländsk media för alla dessa år, Vårt tack, till Arash Sharafadin, ungdomssamordnare i Linköping kommun. Tack för din alltid hjälpsamma hand så snar till hjälp, så ofta han hann. Tack för de tjänande stegen Du gick
Tack för all ömhet vi såg i Din blick Du hade ett hjärta så innerligt gott Vi tacka Dig vill för allt vad vi fått

Tack och farväl från oss vila i fred.

Jag nåddes nyss av det förkrossande beskedet att Arash Ungdomssamordnare Linköping avlidit i en MC-olycka inatt. Det är overkligt, en person jag bara lärt känna flyktigt men som jag länge beundrat och sett upp till i hans oupphörliga jobb med att hjälpa ungdomar som har det svårt. Hans oändligt påhittiga metoder verkade aldrig ta slut. Han var en imponerande man vars like jag aldrig tidigare mött, jag lider med hans anhöriga och hela Skäggetorp som idag drabbats en enorm förlust.   Vila i frid, det har varit en ära att få vara en del av det du startat!  

Du gav mig hopp om att jag kunde bli något stort. Jag var sugen att gå med i den världen som du en gång var i och du som vän avrådde mig och sa satsa på det du gör 100% och du kommer lyckas. Du trodde alltid på mig när varken jag eller någon annan gjorde. JAG gråter en tår för dig min bror och saknar ditt leende redan. Du gav en SÅDAN energi och hopp i detta samhälle. Du var presis påväg att förändra och göra skillnad GUD vARFÖR DU!!

Kommer sakna dig min bror! Vila i frid.


Min vän Arash Ungdomssamordnare Linköping miste sitt liv igår. Han var en fantastisk person som brann för vår stad men framför allt för våra ungdomar. En fantastisk tränare som brann enda in i själen för kampsport och för våra utövare på klubben . Men framför allt en fantastisk vän. Jag kommer kämpa med vad du ville för våra ungdomar i vår stad och hedra dig genom att försöka göra Linköping till en bättre stad. Mina tankar är hos dig idag och din familj. 

Vila i frid min vän kärlek & respekt  

Nås av det oerhört tragiska beskedet att Arash Ungdomssamordnare Linköping omkommit i en motorcykelolycka. Linköping har förlorat en viktig förebild, ett viktigt stöd för många unga, och inte minst en viktig och engagerande eldsjäl under senaste tidens oroligheter i Skäggetorp.

Nu gäller det att ta vid där han slutade och se till att hans anda lever vidare där det behövs. Vila i frid!


Nås av meddelandet att Arash Ungdomssamordnare Linköping omkommit i en motorcykelolycka. Östergötland har mist en stor begåvning som gjort stor skillnad för andra människor men som skulle kunna fortsatt göra så mycket mer.

Bästa sättet att hedra hans minne är att fortsätta hans arbete med att ge alla i Linköping möjlighet att göra sin röst hörd och utvecklas.


Åkte förbi precis efter olyckan igår och ser att de är en lastbil som krockat med minst 1 motorcykel. Tanken kommer upp för en sekund att de kan vara en av mina vänner men jag tar bort tanken snabbt för jag gillar inte tanken av att det kan vara en av mina vänner.
Vaknar upp och får höra att de är Arash i Linköping.
Vila i frid vännen tänker på dig och dina nära och kära

Till sist:

Med den största sorgen i mitt hjärta vill jag meddela alla om vår älskade Arash begravning.
Den hålls onsdagen den 19/6 kl.11.30 griftesgården i Motala.
Arash är uppvuxen i Motala.Senast i helgen sa han att Motala är hemma för honom, skulle kunna bo här igen. Där kommer mitt hjärta få vila i frid. .

Vill tacka alla för ett sånt stöd för mig. Jag uppskattar det så mycket. tacksam för alla inlägg... och meddelande. Jag va så stolt över honom, det vill jag alla ska veta..
Vill tacka alla som funnits där för honom. Hjälpt honom vågat tro på honom .
Arash pratade så mycket med mig om vissa personer som betytt mycket för honom. Dag och natt hur tacksam han är. När jag orkar kommer jag prata med er och och berätta alla fina saker han tyckte om er.

Älskar dig Arash Ungdomssamordnare Linköping